راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی بیستم

در این روش فرزند شما باید از دیدن حرکات شما کار شما را تقلید کند و بعد ببیند آیا در دیدن حرکات شما اشتباه می کند و یا این که حرکت را درست تشخیص می دهد .

به این صورت که انگشت سبابه خود را در داخل آب کنید و همان انگشت را در دهان خود بگذارید. دو یا سه بار همین کار را انجام دهید و در حین تمرین به جای انگشت سبابه انگشت کناری آن را داخل آب بگذارید. ببینید فرزند شما دقت این کار را دارد و در ست این کار را انجام می دهد یا نه.

راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی بیستم

حتما این داستان را شنیده اید که یک استاد در هنگام تشریح آناتومی پس از تشریح جسد انگشتش را به خود آلوده می کند و در دهان می گذارد بعد از دانشجویان می خواهد این کار را انجام دهند و آن ها نیز این کار را تکرار می کنند. سپس استاد گفت همه شما انگشت خون آلود را در دهان گذاشتید . پس معلوم است رغبت و عشق زیادی بای آموختن دارید ، اما اصلا دقت لازم را ندارید. درست است من انگشتم را آلوده به خون کردم اما انگشت دیگرم را در دهان گذاشتم که هیچ یک از شما به این موضوع دقت نکردید. برای علم پزشکی دقت خیلی بیشتر از رغبت و شیفتگی کارساز است.
در این آزمایش متوجه می شویم که عشق به کار و تمرین ؛ کافی نیست دقت از همه چیز مهم تر است و حالا شما ببینید با انجام این تمرین فرزندتان چقدر دقت لازم را دارد.

کلید واژه ها

تمرکز و دقت

موفقیت

خلاقیت

دانش آموز

معلم

خانواده

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

سختی‌های مطلوب در یادگیری چه منافعی خواهند داشت؟

پست بعدی

علت های حواس پرتی دانش آموزان چیست؟

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.