راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی بیست و یکم

معمولا همه ی بچه ها به نوعی با اسباب بازی سر و کار دارند و خانواده را مجبور می کنند که برای آن ها اسباب بازی بخرند.

درست است که خرید این اسباب بازی ها هم هزینه زیادی در بر دارد ولی چون جنبه آموزشی برای بازی کودک دارد مجبور به پذیرش هزینه آن هستیم. اسباب بازی ها نوعی آموزش بدون معلم هستند و چون یک بازی محسوب می شوند معمولا یادگیری آن ها هم برای همیشه در ذهن ماندگارند.
بعضی از آن ها علاوه بر آموزشی بودن فواید دیگری نیز دارند. مثلا اسلحه (هفت تیر) با تفنگی است که دارای فشنگ های پلاستیکی می باشد که آسیبی ندارد.

راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی بیست و یکم

از این اسباب بازی می شود برای تمرکز کمک گرفت این فشنگ طوری طراحی و ساخته شده است که بعد از شلیک شدن معمولا روی شیشه می چسبد. شما می توانید یک مسابقه بگذارید. ابتدا روی شیشه با ماژیک یک دایره 15*15 بکشید و در وسط آن یک نقطه بگذارید و از فرزند خود بخواهید با شلیک فشنگهای پلاستیکی نقطه وسط دایره را نشانه بگیرد و شلیک کند. در این خصوص سعی کنید 10 بار شلیک کند و از اون بخواهید کاملا آرام بنشیند و یا بایستد – تمرکز کند – تا دست هایش تکان نخورد (نلرزد) و آماده باشد. 
ابتدا از مسافت یک متری شروع کند بعد کم کم مسافت بین شیشه و فرزند را زیاد کنید و با این روش کم کم تیراندازی را آنقدر ادامه دهید تا او بتواند به راحتی هدف را نشانه بگیرد و در این مورد می توانید قانون امتیاز بندی را نیز اجرا کنید.

کلید واژه ها

تمرکز و دقت

موفقیت

خلاقیت

دانش آموز

معلم

والدین

خانواده

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

برنامه امتحانات نهایی کلیه رشته های تحصیلی دوره های متوسطه

پست بعدی

زمان انتخاب رشته‌ در آزمون سراسری سال 1396

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.