سرمایه گذاری بر روی رشته های فنی و حرفه ای را امری ضروری

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در جمع خبرنگاران در راستای تحقق برنامه ششم توسعه ،سرمایه گذاری بر روی رشته های فنی و حرفه ای را امری ضروری دانست.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، عباسعلی باقری در جمع خبرنگاران، آموزش وپرورش را زیرساخت اصلی توسعه پایدار کشورها دانست و گفت: حل مشکلات آموزش و پرورش به عزم ملی و این امر به گفتمان ملی نیاز دارد که البته این موضوع در کشور با گفتمان عمومی ایجاد شده پیرامون آن در حال انجام است.
وی با اشاره به مموضوع هدایت تحصیلی افزود: موضوع هدایت تحصیلی نیاز به کار کارشناسی و فرهنگی دارد و باید به محترم شمردن  تقاضاهای موجود در این زمینه، آگاهی لازم به ذی نفعان داده شود.
وی در ادامه به آمار شرکت کنندگان در کنکور 96 اشاره و اضافه کرد: در کنکور 96، 930 هزار نفر شرکت کردند که 580 هزار نفر در رشته تجربی بودند و اکثر این افراد متقاضی حدود 4 الی 5 رشته پزشکی ، داروسازی  و ....هستند و این در حالیست که تنها 3 درصد ظرفیت دانشگاه ها به این رشته ها اختصاص یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد  : در حال حاضر رشته ریاضی ، اولویت اول دانش آموزان تهرانی است ، البته باید تمام رشته ها به مردم معرفی شود تا آنان با رشته های خوب فنی و حرفه ای و کاردانش که برخی از آنها درآمد زا نیز می باشد، آشنا شوند ، لازمه این امر آن است که تعداد مشاوران در مدارس به حد مطلوب برسد.
باقری با اشاره به عدم توازن بین بازنشستگان و جذب نیرو در آموزش وپرورش گفت: امسال حدود 4 هزار نفر در تهران بازنشسته می شوند که از این تعد اد 1500 نفر آموزگار هستند ، بنابراین باید ساماندهی نیروی انسانی به گونه ای انجام شود که با مشکل کمبود معلم در مدارس مواجه نشویم .
وی افزود : یکی از راهکارهای پیش بینی شده در زمینه رفع کمبود نیروی انسانی متخصص در آموزش و پرورش،  مجوز ادامه کار به آموزگاران و دبیران مرد است که  30 سال سابقه با مدرک لیسانس یا 35 سال با مدرک فوق لیسانس و دکترا دارند و بازنشسته می شوند.
وی با توجه به کمبود هنرآموز در هنرستان ها نیز گفت: در برخی از رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش از هنرآموزان بازنشسته با احتساب 8 ساعت کار در هفته می توان استفاده کرد.

کلید واژه ها

آموزش پرورش

مدرسه

دانش آموز

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

چند راهنمایی برای حفظ انگیزه

پست بعدی

اطلاعات لازم را تجزیه کنید - گردش در کلاس - قسمت هفتم

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.