راهکارهای عملی تمرکز حواس

بارها با این سوال مواجه شده ایم که خانواده ها می گویند فرزندم تمرکز حواس ندارد. دقت ندارد ، توجه ندارد. نمی تواند روی مطلبی تمرکز پیدا کند – حواس پرتی دارد – نمی تواند مدت زیادی درس بخواند – سر کلاس بیشتر جا می ماند و نمی تواند به حرف های معلم گوش دهد. به همین خاطر نمره دیکته ی او کم می شود ، کلمه جا می اندازد ، در نوشتن بعضی از حروف دقت عمل ندارد.

بحث و صحبت در این مورد زیاد و سوالات و نگرانی اولیاء نیز به جا و فراوان است.
سلسله مطالبی که در مداد آنلاین در خدمت شما عزیزان ارائه خواهیم داد ، برگرفته از کتاب پنجاه راهکار عملی برای تمرکز و دقت نوسته حسنعلی میرزابیگی است . این کتاب بسیار ارزشمند است و حتما باید آن را در خانه داشته باشید.
نویسنده در طول این کتاب تمام تلاش خود را بکار گرفته است تا بهترین راهکارهای علمی را به دانش آموزان عزیز کشورمان هدیه نماید و تمام موارد نوشته شد در کتاب تجربه ای ارزشمند ی بوده است که بر روی دانش آموزان پیاده شده است. همچنین نویسنده امیدوار است تمام این راهکارها را معلمین عزیز به عنوان یک ابزار مفید و موثر در کلاس درس روی دانش آموزان پیاده نمایند تا مشکلات اولیاء را آسان نموده و آنها را از نگرانی نجات دهد.

راهکارهای عملی تمرکز حواس

همه س سعی و کوشش نگارنده این کتاب این بوده تا راهکارهایی را برای خانواده ها و دانش آموزان ابداع نماید که دیگر حالت تئوری نباشد و تمرین علمی و عملی باشد و چنان تاثیر عمیقی در مغز و تفکر آنها داشته باشد که برایشان معجزه آسا باشد.
لازم به ذکر است تمرکز حواس ذاتی یا ارثی یا همان طور که بعضی افراد می گویند از والدینش به ارث برده نیست ، بلکه اکتسابی است و هر فردی می تواند دارای تمرکز باشد فقط باید مهارت و راه و روش را یاد بگیرد و آن را به کارگیرد.

راهکارهای عملی تمرکز حواس

وقتی دانش آموزان یا هر فرد دیگری در شرایطی قرار گیرد که بتواند با تمرکز و دقت بیشتر خود مسائل و مشکلات را از پیش روی بردارد به لذت می رسد و لذت باعث شکوفایی ، خلاقیت و یادگیری آسان می گردد و به دنبال آن نتیجه ای حاصل می گردد که شخص در انتظار آن بوده است و این مهم اتفاق نمی افتد مگر آنکه راهکارهای لازم جهت دقت و تمرکز پیش روی فرد قرار گیرد.
دوستان عزیز مدادآنلاینی ، در هفته دو بار همراه مطلب : راهکارهای عملی تمرکز حواس باشید. 

راهکارهای عملی تمرکز حواس

متن این راهکارها بسیار کوتاه است ولی سعی کنید با اشتیاق آنها را انجام دهید و اگر نوانستید اصلا مهم نیست . فقط برداشت های خودتون رو در انتها برای ما ارسال نمایید.
موفق و پیروز باشید.

کلید واژه ها

تمرکز و دقت

موفقیت

خلاقیت

دانش آموز

معلم

والدین

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

حکمت های امام علی ( ع ) از حکمت 161 تا 165

پست بعدی

تولید و اشتغال با مدارس توانمند

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.