پدر و مادر ها همیشه برای موفقیت فرزندان خود از هیچ کاری در دوران کودکی و بزرگسالی آنها دریغ نمی کنند؛ اما بر اساس نتایج این تحقیق، باید به کودکان سوارکاری آموخت و دیگر نیازی به گرفتن معلم خصوصی جهت تقویت دروس آنها نیست.
محققان می گویند که سوارکاری می تواند کودکان را باهوش تر و عملکرد درسی آنها را تقویت کند. به گفته آنان، در حین سوارکاری لرزش های ناشی از حرکت اسب، موجب فعال سازی قسمتی از مغز می شود که مسئول فراگیری و حافظه است.
مطالعه محققان دانشگاه توکیو نشان می دهد که اثرات فعال سازی این قسمت از مغز که به سیستم عصبی سمپاتیک معروف است، موجب تقویت توانایی شناختی کودکان می شود.
آنها در این مطالعه که در نشریه Frontiers in Public Health منتشر شد، اثرات سوارکاری بر عملکرد کودکان را بررسی کردند و دریافتند که این ورزش توانایی کودکان را برای انجام کارهای رفتاری تا حد زیادی تقویت می کند؛ به عبارت دیگر، می تواند توانایی های شناختی کودکان را تقویت کند.
به گفته پروفسور میتسوآکی اوهتا نویسنده این مطالعه، یک خصیصه مهم گام های اسب این است که شتاب های سه بعدی تولید می کنند و حرکت لگن اسب نیز انرژی های حرکتی و حسی برای بدن انسان فراهم می کند و این علت تقویت توانایی شناختی کودکان است.
اسب سواری در اسلام
اسب سواری از جمله ورزش های مورد تاکید اسلام است. خداوند برای فضل و برتری مسلمانان بر کفار آن ها را امر و تشویق به تجهیز نیرو می کند.
خداوند متعال در آیه 60 سوره انفال می فرماید: و شما ای مومنان در مقام مبارزه با آن ها ، خود را مهیا کنید و تا آن حد که می توانید از آذوقه و آلات جنگی و اسبان سواری برای تهدید دشمنان خدا و دشمنان خود فراهم سازید.
رسول خدا می فرمایند: مسابقه بجز در اسب سواری، شترسواری و تیراندازی جایز نمی باشد.